SaraIdaSofia! -

Tisdag!!

Nu är det städat och fint här hemma.. Har hunnit tvätta bort lite tvätt men imorgon har jag bokat tvättstugan så då blir resten också rent :) Himla bra!!
Alex och Svea ligger just nu och sussar så sött och jag passar på att sitta här och kika på tv!!

Sen kan jag också meddela att jag är så fruktansvärt hungrig. Tror jag kommer och krevera.. Betydligt mer jobbigt idag än igår.. När man smällt i sej en sån där soppa så blir man ju inte ens nästan mätt.. Snarare bara mer hungrig. Å sen kan jag ju också meddela att det enda som går på tv är matprogram.. Mat mat mat.. Överallt! Har aldrig tänkt på det tidigare, men de gör jag nu! tex imorse, de första program som visas när jag startar tv'n är Rachel Ray...Jävla skit!! Det gör ju inte direkt en mindre hungrig!!

Men som tur är har vi slängt typ allt här hemma som går att äta förutom sopporna. Vet inte hur många gånger jag öppnat kylen idag för att kika om det kommit dit något mumsigt på något magiskt vis. Men inte det inte! Det enda som finns är bubbelvatten och majonäs.. Å så desperat är jag inte att jag ställer mej och trycker majonäs. Inte än iaf! Kanske bäst att slänga den också för säkerhetsskull för snart äter jag upp Alex. Om inte han äter upp mej innan dvs.
Nu ska jag gå å kika på tv.
Ha en trevlig kväll! Pusss


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0