SaraIdaSofia! -

Travel!

Godmorgon!!
Jag och Sveis vaknade sisådär vid 8 imorse, Svea vaknade vid 4 inatt å då fick hon komma och lägga sej i våran säng, så när Alex kom hem från jobbet så la han sej i soffan och sov för han ville inte väcka oss för vi såg såå söta ut =) hihi!!
Nu är vi iaf uppe och Svea springer runt i gåstolen med snuttefilten i högsta hugg :D
Strax så ska jag avancera och plocka undan lite och sedan när det är dags för en powernap för Svea så tänkte jag passa på att tvätta lite!!
Sen håller jag också på att kolla upp en resa till göteborg.. =) Jag och Sveis ska ju åka och hälsa på Annie, ser ut som att det bär av typ 19 maj =) Det skulle ju vara riiktigt kuligt! Men de är inget spikat än så länge, men jag har iaf hittat ett flyg till GBG som går den 19/5 och hem den 22/5. och gissa va de kostar!? 850:- tur å retur för mej å loppan.. Hur billigt är inte det!? Följer alex med så kostar de 1600:- för hela familjen tur och retur..
Inte dumt :) så ikväll blir det väl lite mer bestämt. Måste även prata med mina kära tränare om det är okej att jag åker för vi har ju match på lördag den 21/5.. Men förhoppningsvis blir de en resa iaf =)

Nu ska jag plocka undan lite här hemma innan våran hyresvärd kommer förbi och sedan får jag besök av Pernilla som kommer och vill dricka lite kaffe!
Ha en bra dag! Puss

Btw, tipsar om denna sida igen för er som missade de när jag skrev om det!! in och handla.. Det finns sjukt mycket bra grejor till bra priser!
Klicka på bilden så kommer ni till hemsidan!

Club4Beauty.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0