SaraIdaSofia! -

Monday morning!

Godmorgon!!
Jag har sovit som en klubbad säl inatt vill jag lova.. Dock blev de ganska sent igår för jag fick nå städryck innan jag hedde på filmen så jag hade gärna sovit liite längre.. Men va gör de när allt kommer omkring!? Nothing faktiskt!
idag blir en bra dag! Fina Veronika kommer på besök, så de blir massa skitsnack och en, tu, tre koppar kaffe skulle jag tippa =) och sen är det träning ikväll! himlarns bra!! sen hoppas jag hinna mysa lite med min man också!! =)

Jag hade tänkt baka en blåbärspaj utav alla blåbär jag fick av farmor igår så jag hade något att bjuda Veronica på men då gick spisen sönder imorse.. Inte bra, så nu kan vi inte laga något alls, har ringt min hyresvärd och han kommer hit så småningom. Hoppas på en ny spis =)

Sommaren börjar gå mot sitt slut och de enda positiva med det är att man kan tända ljus sådär på kvällskvisten.. Det är sååå mysigt! Å gärna en bra film som toppar det hela :) Dock hade jag ju hellre haft sommar året om men utan allt de ljusa =P haha :) Hade jag bestämt hade det vart så minsann!!
Näe nu ska jag busa med världens sötaste Svea innan jag tar tag i denna dag!! Ska ju trots allt försöka hinna med å tvätta idag =P hejja mej!!

Sen kan jag också upplysa er om att loppan, min lilla skruttfia blir 1 år om 25 dagar.. Shiiit alltså.. Min lillaskrutt är inte så liten längre.. Gossemi!! Hon är utan tvekan det bästa som någonsin hänt mig!! <3
Ha en great dag!! Pussåkram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0