SaraIdaSofia! -

Thursday morning!

Godmorgon!!
Eller jag gjorde morgon tidigt imorse.. Svea vaknade sisådär vid halv 6 och ville ha en flarra välling men somnade om direkt efter hon slurpat i sig vällingen.. Dock just när jag lagt mig igen för att också somna om så ringde min man och sa att jag måste kliva upp för han hade en suprise.. När han sen kom hem så visade det sig att han hade hyrt en film sisådär just när starran öppnade.. "hur många lingon finns det i världen"
Så vi hade morgonfilm och frulle vid 6 snåret medans loppan låg och sov som en stock.. När filmen sedan var slut så bäddade Alex ner sig i sängen och eftersom Svea inte gjort morgon än så la jag mig också en stund.. Vid 9 så vaknade svea och nu är vi uppe =)
Svea har just käkat lite frulle och nu är det full fart :)

Idag blir en lugn dag, kanske att vi tar en repa till staden.. Skulle behöva inhandla wienerkaffe och en ny näspiercing. Sen kanske vi drar en repa runt staden när vi ändå är på språng :)

Sen ikväll blir det träning och en tidig kväll för min del.. Antar att jag kommer vara galet trött efter en tidig imorgon och sen träning som avslutning.. Kanske lägger mej redan innan Alex ens hunnit åka på jobbet!? who knows!? 
Nu ska jag busa med min dotter och bara känna lugnet innan vi kickar igång denna dag.. Kan nog vara behövligt att koka en kopp kaffe eller två!  
Ha en bra dag! pussåkram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0