SaraIdaSofia! -

enirriterandekväll!!

Idag har vart en bra dag, haft "julmys" på Sveas dagis och sen har vi tillbringat resten av tiden på hemmaplan!!

Men dock sådär efter middagen så förändrades mitt glada humör!?
fråga mig inte varför men det som skedde sedan gjorde ju inte saken bättre.. Hur som haver, jag började bli irriterad redan under maten och sedan när jag kom på att jag höll på att tvätta så rann bägaren över =P fanns ju inte alls någon lust/energi till att släpa min röv ner i tvättstugan, men jag hade ju som inget val. Väl där nere så hängde jag tvätt, startade tvättmaskinerna och slängde in en annan tvätt i torktummlaren, snabb var jag också så när jag kom upp var jag alldeles svettig och eftersom jag redan var irriterad så gjorde detta mig ännu mer irriterad.. varför kan man inte ha någon form av ventilation i tvättstugan så det slipper vara 900grader där nere bara för att man kör torkskåpet? Jag duschade ju faktiskt idag.

Sedan bråkade svea och ville inte alls gå och lägga sig trots att hon var ööövertrött, så efter en timmes strul med henne satt mitt underbara grinhumör kvar..
När hon väl somnat så hinner jag bara luta mig tillbaka i soffan och känna att gladida är på g tillbaka då vaknar Svea igen och ja jag blev lite less när det tog över 40 minuter för henne att somna om.

När hon väl somnat ordentligt är det dags att bege sig ner i tvättstugan igen, nu för att uppmärksamma att en propp har flygit = tvätten är ej torr och tvättmaskinerna måste startas om... Giivetvis fanns det ingen ny säkring såå jag fick ju inskaffa sådana..
En snus skulle ju inte sitta fel vid denna tidpunkt, men givetvis finns min dosa INGENSTANS, surheten hade nu övergått till förbannadhet! Jag fick söka igenom varenda vrå för att sedan komma på att
"jag lagt den på ett smart ställe så att jag skulle hitta den när jag behövde en snus eller två"

När jag sen väl kommer upp i lägenheten igen så inser jag hur sjukt stökigt det är (egentligen inte så farligt men när man är på dåligt humör blir ju inget till det positiva) Så nu har jag nyss satt mig här och skriver nu av mig min dåliga energi ihopp om att inte börja storstäda..
För när jag är på dåligt humör då städar jag.

Nu känns det iaf bättre, dock måste jag nu ner i tvättstugan igen.. Kan någon ge mig lite positiv energi!?
Tack på förhand!
Pussåkram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0