SaraIdaSofia! -

Onsdag!!

Svea: är vaken ännu, hon är iaf på bra humör, nyss busade vi och hon skrattade som en tok =P Otroligt charmig är hon, å för att inte tala om söt =) Men hon börjar vara trött å återigen får hon kämpa för att inte somna.. Hon kan ju missa något? :P Sen kan jag också meddela att Svea har fäst sig vid sin snuttefilt.. Det är inte troligt att hon somnar utan den.. å hon är som söt, då ligger hon där med snutten och gnider den mot kinden sen lägger hon den över hela ansiktet och somnar. Tar du då bort snutten så vaknar hon och visar väldigt tydligt hur missnöjd hon är över det, när man sen ger hon snutten igen så skriker hon till och sen lägger hon den över ansiktet och somnar om!!

Träning: Fotbollsträningen gick bra, återigen jobbigt men bra.. Kul var det också, även fast vi bara var 6 tappra själar där.. Men träningen vart ändå seriös och vi fick jobba =) Så det var ju bra!! Svea fick följa med och vara med min mami där och hon hade kul och var glad och satt i mammas knä och pratade för fulla muggar..Kanske tyckte hon att vi slappade för mycket!? Vem vet? =P
Nu är de iaf inge mer fotbollsträning denna vecka iaf!! Men hade väl tänkt mej ner på gymmet nån dag iaf!

Jobb: I å med att han fick nytt jobb och heltid så behöver han bara jobba 5 dagar i veckan.. De är guld värt när han jobbar natt jämt.. Men sen dom gånger han vill jobba natten mot lördag så får han det! Hur bra är inte de? I love it!! För även om han inte jobbar 1 ända helg så har han ändå en heltid, lördagar är som bara extra, typ övertid :)
Så hädanefter kommer jag förmodligen få rå om min älskling hela helgerna :) Å de känns så himla bra!! För om han jobbar natten mot Lördag så börjar han ju 22.00 så då kan man aldrig göra något på fredagen.
Sen i och med nya jobbet så har han tjänstebil så han behöver inte använda sin egen = Bilarna kanske slutar gå sönder för oss ;D  Sen varannan vecka börjar han 23.00 så nästa vecka är en bra vecka!

Imorrn: Imorgon är de torsdag och snart helg! Ska bli skönt. Alex är ledig hela helgen.. Så mys!! Imorgon blir de en dejt med Linda och lilla Viktor. Det gillas =) Sen efter det så ska vi äntligen ta oss i kragen och frakta hem våran skitvolvo som för tillfället står i stan. Har även hittat en ny motor till bilen för ett bra pris, sisådär 6 papp och sen bytet av motorn kostar 4000:- Så de blev ju inte allt för dyrt om man säger så! Trodde aldrig vi skulle komma undan så "billigt" Mekonomen skulle ju ha 40700:- för att laga de, så de är ju 30000:- billigare! Så nu är de ju värt att laga den!!

Nu: Klockan tickade iväg och nu ska jag bädda ner mej i sängen och hoppas på att liten somnar typ nu så jag också får somna.. Är faktiskt väldigt trött idag, som jag sa tidigare!! så sovgott
Pussåkram!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0