SaraIdaSofia! -

tisdag -check!

Svea vaknade tidigt imorse, vid 6 slog hon upp sina blå och tyckte att nu du mamma nu kliv vi upp.. Jag kan väl inte säga att jag var lika motiverad eftersom väckarn inte ska "ringa" förän vid 7 snåret.. Men det gick ju bra ändå! Väl uppe blev de massa mys och bus innan de var dags att göra sig iordning för dagis!
Nu är jag nyss hemkommen från att ha lämnat loppan på dagis och nu sitter jag återigen framför vakna med the voice! Ska strax åka på jobbet men jag börjar ju inte förän halv 9 men eftersom man antingen ska lämna på dagis strax innan 8 eller efter halv 9 så måste jag ju åka dit med loppan innan 8! För det blir ju svårt att lämna henne halv 9 då jag börjar =P
Detta har dom eftersom att dom äter frukost mellan 8-8,30 och då vill dom ha lugn och ro och kunna sitta med barnen som äter och inte behöva springa upp å ner och ta emot andra barn som kommer under frullen!

Idag hoppas jag på att jag ska få min förstorning men det kanske är lite optimistiskt om jag beställde efter den i söndags!? eller??
Har ingen aning hur lång leveranstiden är om jag ska vara ärlig! Men hoppas kan man ju :D

Efter jobbet idag hoppas jag på att tvätta, måste dock springa ner nu innan jag ska åka och se om det är ledigt idag, hoppas kan man ju åter igen :P
känns som att jag lever på hoppet idag :P

Näe nu ska jag ta mig en kopp kaffe från förövrigt min nya kaffemaskin =) Skitsnabbt och skitsmidigt :) Lovee it!
Ha en bra dag! Pussåkram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0