SaraIdaSofia! -

1:a jobbdagen avklarad!

Goddag =)

Att gå på jobbet imorse var blandade känslor, faktan slog mig i ansiktet att Svea är en stor tjoppa och min mammaledighet är förbi men sedan kändes de ändå rätt bra. För jag var ju påväg till mitt jobb, har aldrig haft en fast anställning förut och det kändes bra!!
Väl på jobbet så gick det ju kanoners.. Började halv 9 och slutade 3. När jag slutade jobbet så hämtade Alex och Svea mig så jag slapp gå hem =P 
Det hade gått bra för Svea på dagis, Alex hade dock vart där hela tiden men hon börjar bli lite mera frammåt.
Får se om han kanske får pröva lämna hon imorgon!!
När vi sedan kom hem så kom vi hem till ett Kaos. Dom har ju bytt vetilation i hela lägenheten så det var som ett stort damm-täcke som låg när man klev in genom dörren.. Så det blev en dammsugning och en dammtorkning av allt!!

Svea sov tydligen bara 20 min idag så hon har slummrat till en liten stund.. Dock får hon inte sova så mycket längre för då kommer hon vara vaken alldeles försent ikväll..

Nu ska jag luta mig bak i soffan och känna lugnet innan jag ska ut på en powerwalk som heter duga.
Eftersom jag har sån jävla tur så har mitt knä av någon anledning blivit alldeles uppsvällt och väldigt väldigt ont så joggingturerna får vänta några dagar.. Men en powerwalk funkar ju minst lika bra =)

Hoppas ni får en bra vecka!! Pussåkram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0