SaraIdaSofia! -

Fredagsmys för hela slanten =)

Helgen är kommen och fredagsmyset är i fullgång!!
Började kvällen med mat och sedan kom min söta mor förbi och hälsade på!!
När hon sedan åkt började Idol, alla har nu sjungit och jag tycker att Linni är ett hopplöst
fall!! Jag ogillar allt med den tjejen, hennes personlighet, hennes stil, hennes röst!!
Dags att svenska folket skickar hem henne kan jag tycka!!


Nu sover lilla hjärtat och vi har bäddat ner oss i soffan och kikar för stunden på hellenius hörna medans vi inväntar idol resultatet!!
Sen har min man hyrt en film, vet dock inte om jag vill se den.. Då kommer jag väl inte kunna sova på 14 veckor!! "My soul to take"
Huvva!!

Sen måste jag få gnälla lite granna!!
Jag skulle gå ner och slänga soporna idag (mitt på ljusa dagen) och tänkte då att jag går genom källaren och ut på bakgården där vi har soptunnorna, istället för att gå ut och runt hela huset till baksidan..
Hur som haver, jag går nedför trappan till källaren och dörren är låst.. alltså inte dörren ut utan dörren till källaren där de finns låsta förråd och en tvättstuga som är låst och sen går man som igenom en korridor till en låst ytterdörr..
Jag blir lite less och går upp igen för trapporna och hämtar nyckeln..
Detta är något som händer varje dag och jag fattar verkligen inte VARFÖR man måste låsa den dörren!? det räcker väl att bakdörren ut är låst!? varför ska man låsa dörren till källaren!?
så nu i PROTEST har jag börjat låsa upp dörren till källaren varje dag, även dörren till tvättstugan och ytterdörren..
Någon kanske jag lyckas irritera så som dom irriterar mig när jag måste vända om och gå upp till lägenheten igen om hämta nyckeln för att sedan gå ner i källaren igen för att sedan gå upp samma väg när jag nu går upp igen.
Å nej jag tänker inte börja ta med mig nyckeln när jag ska gå till källaren för det kommer jag ändå aldrig att komma ihåg när jag väl ska ner i källaren!!
Sådeså!
Hejdå!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0