SaraIdaSofia! -

2012-01-30

Jobbet idag gick ju som förväntat, efter jobbet så åkte jag på gymmet och tränade lite och sedan blev de en vända till staden med mina två hjärtan för att handla lite krubb =)
Ikväll har jag sedan vart på fysträning med fotbollen och nu är jag hemma igen, älsklingen har åkt på jobbet och lillhjärtat sussar :)
Jag hade tänkt slänga mig in i duschen och sedan krypa isäng så man inte är allt för trött imorgon.. Var galet trött imorse, innan jag skulle åka på fysträningen så lutade jag mig tillbaka i soffan och kände hur jag började "nicka till"
Kommer utan tvekan ha träningsvärk imorgon och det är ju såå gött :) Känner mej väldigt nöjd med dagens två braiga träningspass.. känslan när man "klarat" sig igenom ett jobbigt pass är ju underbar.. Man känner sig som helnöjd, en bra känsla helt enkelt.

Imorgon väntar jobb igen och efter det blir de en repa på gymmet och sedan är de ingen träning på kvällen så det blir en myskväll med min älskling, kanske en bra film eller två =)

Fick inte mina grejor som jag beställt idag heller, så det var ju inge bra..Trodde ju att dom skulle komma idag, men då kommer dom nog imorgon.. Hoppas jag iaf!
Näe nu ska jag lägga in en högre växel innan klockan rinner iväg för mycket!
Hoppas ni haft en bra måndag! Pussåkram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0