SaraIdaSofia! -

sjukling!

Av någon dum anledning så åkte jag på träningen igår trots att jag hade typ ingen röst och lite ont i halsen (ja, jag vet att det är farligt att träna med ond hals) men jag tänkte att det går nog bra, jag kan ta det lite lugnare. Men det är som lite svårt att träna fotboll och ta det lugnt, man glömmer som bort det!
Men Hur som haver, detta fick jag ju verkligen äta upp imorse när jag vaknade. Rösten var HELT borta och jag hade såå sjukt ont i halsen, hostan kom förbi och även huvudvärken och febern! Morsning!!
Så idag ligger jag ner bäddad i soffan och tycker ändå lite synd om mig själv!
Loppan fick åka på dagis ändå för jag kände att det finns inte en suck i vädret att jag kommer orka roa henne en dag som denna. Å hon trivs ju så himla bra på dagis, hon vill aldrig åka hem när man kommer och ska hämta henne! Så då är det ju bättre att hon får vara där och leka och ha kul (ute och inne) istället för att leka på här hemma med en halvdöd mamma som bara ligger i soffan och hostar!

Nu ska jag återgå till mitt tvtittande, inte för att det finns så otroligt mycket att kika på, har hitills betat av våra bästa år, vakna med the voice, Grey's anatomy, lyxfällan, ännu ett avsnitt av våra bästa år, förhäxad och nu börjar sjunde himlen. Så nu ska jag gå och göra mej en kopp kaffe och bädda ner mej ännu mer i soffan och hoppas på att detta bli bättre soon!
Ha en fin dag! pussåkram


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0